Close

Een gespecialiseerd team met een
persoonlijke aanpak

Bij Altro Invest vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk, hierbij stellen we de klant steeds centraal en staan we hem/haar bij in het complexe proces van investeren in vastgoed. Onze missie bestaat er dan ook uit om iedere klant persoonlijk te adviseren en te begeleiden van a tot z.

Vastgoedcoach en eerste contact

Paulien Cockheyt

Vastgoedcoach Altro Invest

0493/70.80.72

Naast een opleiding fiscaliteit genoten te hebben, heb ik jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk de fiscaliteit en successieplanning kunnen zijn in de realiteit. Ik ben de contactpersoon en begeleid u graag doorheen het volledige traject bij het investeren in vastgoed.
Paulien

Specialist investeringsvastgoed

Stefan Decooman

Specialist Investeringsvastgoed

0478/04.02.20

Na mijn studies TEW in Leuven kreeg ik al vrij snel de vastgoedmicrobe te pakken. Maar in tegenstelling tot de meeste collega-makelaars focus ik me uitsluitend op het begeleiden van investeerders. Ik zoek voor mijn klanten dus niet het mooiste pand maar wel de beste belegging, rekening houdend met hun voorkeur qua regio, budget, het feit of ze het al dan niet zelf willen verhuren,… en dit uiteraard gekoppeld aan een fiscale optimalisatie en eventuele successieplanning. De grootste voldoening haal ik uit het feit dat heel wat beleggers telkens opnieuw op mijn diensten beroep doen of mijn coördinaten doorgeven aan vrienden of familie. Dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier ga werken. In mijn vrije tijd ga ik graag outdoor karten, zeilen of eens lekker gaan eten. Pure ontspanning dus voor mij…
Stefan Decooman, specialist investeringsvastgoed Altro Invest

Vastgoedplanner

Vastgoedplanner

ZAAKVOERDERS

Marketing

FR