Close

Altro Vastgoedgroep

Dave Bracke - Kris Dyselinck - Valentin Vanryckeghem

ONS VERHAAL

Totaalservice in residentieel vastgoed

Altro Vastgoedgroep is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor woon- en nieuwbouwvastgoed. Wij brengen deze passies samen in een uniek en verfrissend verhaal op de residentiële vastgoedmarkt. Altro wil het anders en beter doen met een kwalitatieve dienstverlening, op maat van de klant. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat onze vernieuwende kijk op vastgoed tot succes leidt.

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen in hun zoektocht naar residentieel vastgoed. “Anders” werken is onze visie en op die lijn willen we consequent blijven lopen. Altro wil vooral meer zijn dan een optelsom van panden en projecten. Een uitmuntende, professionele totaalservice voor de klant, daar willen we hard op inzetten. Met meer dan 600 succesvolle transacties per jaar, willen we met Altro Vastgoedgroep blijven groeien, weliswaar op een verstandige en duurzame manier.

Dave Bracke – Kris Dyselinck – Valentin Vanryckeghem

ONZE 4 BUSINESS UNITS

Altro Vastgoedgroep is gestructureerd in 4 business units. Door de synergie tussen onze 4 business units bieden wij onze klanten een belangrijke meerwaarde aan in hun zoektocht naar residentieel vastgoed. We streven steeds naar een innovatieve en professionele aanpak met als doel de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren en een totaalbegeleiding te bieden voor onze klanten op zoek naar residentieel vastgoed.

KWALITATIEF KANTORENNETWERK

Met onze kantoren zijn we actief in een groot deel van Vlaanderen en Brussel. Dankzij een uitgebreide ervaring en grondige marktkennis beschikken wij over een schat aan informatie over vastgoed die we graag met u delen. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak om jouw vastgoedplan of concept te bespreken.

Kantorennetwerk Altro Vastgoedgroep
Wenst u meer informatie over onze diensten?
Contacteer ons vrijblijvend

EEN PROFESSIONEEL EN AMBITIEUS TEAM MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal huurrendement.

Wij stemmen ons investeringsaanbod af op de vraag die leeft in de markt.

De Altro Invest Garantie bestaat uit 5 pijlers en biedt meer dan ooit zekerheden voor uw portefeuille:

iconsssss03

Vastgoed met meerwaarde

iconsssss01

Loyalty Incentives

iconsssss05

Zekerheid van locatie

iconsssss04

Zekerheid van rendement

iconsssss02

Onze verhuurservice

Alles over Altro Vastgoedgroep

Download ons gratis Altro Woonmagazine

In ons Altro Woonmagazine laten wij u kennismaken met onze drijfveren en doelstellingen. Partners komen aan het woord, projecten worden voorgesteld. Daarnaast geven wij u graag een kijkje achter de schermen bij Altro Vastgoedgroep. Veel leesplezier!

FR

Altro Woonmagazine

Download dit gratis magazine hier