Investeren in Antwerpen

Vanaf € 215.000

Waarom investeren in een grootstad?

De vastgoedmarkt is in volle beweging. Wie in vastgoed wil investeren, heeft het niet altijd gemakkelijk om er het juiste pand uit te kiezen. Vooral in de stad zijn er veel mogelijkheden: nieuwbouw vastgoed, bestaand vastgoed, een te renoveren woning, een verhuurd appartement, …

Maar, beste investeerder, vastgoed in de grootste stad van Vlaanderen is en blijft een rendabele investering met zekerheid op lange termijn.

Antwerpen is een groeistad die jaarlijks meer dan 10.000 nieuwe inwoners aantrekt. Het vastgoedaanbod volgde die evolutie maar traag. Voor residentiële investeerders biedt Antwerpen dan ook mooie kansen.

quote-icon

In Antwerpen wordt slechts 40% van de woningen bewoond door eigenaars.

Een overzicht van projecten in portefeuille

Heeft u vragen of wenst u bijkomende inlichtingen? Dan staan wij voor u klaar.

Investeren in Antwerpen,

uw voordelen op een rij

Aantrekkingskracht van de stad Antwerpen

Een wereldstad op mensenmaat: Antwerpen is een heerlijke stad om in te wonen en te werken. Er hangt een kosmopolitische sfeer van ondernemingszin, creatieve eigenzinnigheid en culturele en culinaire wanderlust. Als eerste Smart City van België toont de stad dat een rijke geschiedenis perfect kan samengaan met een innovatieve blik op de toekomst. De vele parken, pleintjes, winkels en andere faciliteiten maken van Antwerpen de ideale thuisstad: leefbaar, dynamisch en gezellig.

Sterke huurmarkt

In Vlaanderen, en in het bijzonder in de steden, wint de huurmarkt al jaren aan terrein. De toenemende woningdruk in de grootsteden, zoals Antwerpen, zal de vraag naar kwalitatieve huurpanden nog verder doen stijgen. Wereldwijd trekken steeds meer mensen naar de stad en ze hebben daar goede redenen voor: u hebt er een groter jobaanbod (met hogere lonen), u rekent af met fileleed en u woont dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer.

Toekomstbuurt met groot meerwaardepotentieel

Met onze huidige markt- en nieuwbouwkennis selecteren we projecten op toekomstlocaties waar er wel degelijk nog een meerwaarde kan gehaald worden bij een eventuele latere verkoop. Dit geeft uw investering nog een extra dimensie.

Projecten met een markante architectuur én aandacht voor energie

Stadsprojecten met een mooie architectuur geven uw investering een sterke meerwaarde. Een toekomstige investering smeekt om de nodige aandacht rond energie, we kunnen hier niet meer omheen.
quote-icon

De toenemende vraag naar appartementen in steden maakt dit tot hét moment om te beleggen in vastgoed. Zoekt u een betrouwbare partner, met veel ervaring op de vastgoedmarkt? Kies dan voor een van onze projecten in Antwerpen.

Onze werkwijze?

U bent geïnteresseerd in een vastgoedinvestering, en bent op zoek naar objectief investeringsadvies ? Wij nemen deze zorg uit uw handen en gaan voor u op zoek naar het investeringsvastgoed dat aan al uw eisen voldoet.
1. Kennismakingsgesprek
Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we de behoeftes van u als investeerder gedetailleerd in kaart. Waarom investeren? Eerste keer of ervaren? Verwachtingen? Veel of weinig begeleiding? Veel of weinig risico? Mate van ontzorging?
2. Voorstel op maat

Op basis van uw wensen naar locatie, rendement, type vastgoed en vele andere factoren stellen wij u een aantal panden/projecten voor die voldoet aan uw criteria.

3. Gedetailleerde berekening
Voelt het plan goed aan? Dan concretiseren we dit in een op maat gemaakte gedetailleerde én realistische rendementsberekening. We beoordelen het pand, zowel commercieel, juridisch, fiscaal en bouwtechnisch. Wij goochelen niet met onrealistische rendementen, maar informeren u als investeerder op een correcte basis.
4. Eigen verhuur- en beheerservice
Wij beschikken over een eigen verhuur- en beheerservice met een bewezen staat van dienst: wij halen een verhuurratio van ruim 95%. Daarnaast wordt alles voor u geregeld, indien u wenst: verhuur en administratie, maar ook herstellingen of onderhoud. Wie gerust wil genieten van zorgeloos rendement, is hier in goede handen.
NL