Close

Partners

Partners Altro Invest

Omdat wij geloven in sterke partnerships om ieder individu op de meest complete manier te adviseren, zijn wij steeds op zoek naar partners.

Partners kunnen partijen zijn die vastgoed te koop aanbieden, maar even goed aanvullende diensten zoals boekhouders, advocaten, notarissen, institutionele beleggers, financiële instellingen, etc.

Om onze leden kwalitatief advies en aanbod te kunnen blijven bieden, zijn structurele partnerships voor Altro Invest heel belangrijk.

Wij onderscheiden hierin 3 types partnerships:

  1. 1. Kennispartners
   Kennisdeling binnen Altro Invest is één van onze belangrijkste activiteiten. Wij werken graag samen met die partijen, die expertise en ervaring hebben om een meerwaarde te bieden voor onze klanten. Dit kan op heel uiteenlopende vakgebieden zijn: commercieel, financieel, fiscaal, …

 

  1. 2. Netwerkpartners
   Wij organiseren op frequente tijdstippen netwerkevents voor onze leden. Op die events kunnen ze elkaar leren kennen en netwerken. Wij zijn steeds op zoek naar partners (in aanverwante vakgebieden) met wie we gezamenlijke events kunnen opzetten. Zo creëren wij een win-winsituatie voor onze klanten en voor onze partners.

 

 1. 3. Aanbodpartners

Een kwalitatief aanbod voor onze investeerders is een essentieel onderdeel van Altro Invest. Wij zijn constant op zoek naar partners (bouwpromotoren, eigenaars opbrengstpanden, …) om een win-win samenwerking aan te gaan in de verkoop van hun project en/of panden.

Interesse om kennis te maken en te kijken of een samenwerking voor beide partijen interessant kan zijn?

Aarzel niet mij te contacteren!

Dave Bracke

1. Verkopen

Omdat wij geloven in sterke partnersships om ieder individu op de meest complete manier te adviseren, zijn wij steeds op zoek naar partners.

Partners kunnen partijen zijn die vastgoed te koop aanbiedt, maar even goed aanvullende diensten zoals boekhouders, advocaten, notarissen, institutionele beleggers, financiële instellingen, etc.

partner-icon02
partner-icon01

2. Aanvullende diensten

Iedere dienst die een aanvulling kan zijn op het aanbieden van of verkopen van investeringsvastgoed kan zorgen een betere dienstverlening, kan zich aanmelden.
NL