Close

Onze diensten

Wij gaan steeds voor een persoonlijke aanpak

Paulien Cockheyt en Giel Depuydt
Altro Huurgarantie​_hme

Altro Huurgarantie

Altro Invest gelooft in de projecten die zij aanbiedt. Om dit aan te tonen bieden wij onze leden de mogelijkheid tot “kopen met huurgarantie”. Bij een huurgarantie ontvangt u gedurende de looptijd van de huurgarantie overeenkomst een gegarandeerde maandhuur van uw opbrengstpand, of het nu verhuurd is of niet. Wij bieden u een huurgarantie periode aan van 1 jaar, weliswaar in combinatie met onze dienst rentmeesterschap voor het beheer van uw pand. 

Altro Vastgoedcoach

Onze vastgoedcoach is het aanspreekpunt voor onze leden binnen Altro Invest en begeleidt u als investeerder voor al uw vragen of in uw zoektocht naar de juiste vastgoedinvestering. U bent geïnteresseerd in een vastgoedinvestering, maar hebt geen tijd om op zoek te gaan naar het ideale pand? Wij nemen deze zorg uit uw handen en gaan voor u op zoek naar het investeringsvastgoed dat aan al uw eisen voldoet. Op basis van uw wensen naar locatie, rendement, type vastgoed en vele andere factoren gaan wij op zoek naar de ideale opbrengsteigendom. Dit gebeurt via een uitgebreid netwerk van bouwpromotoren en eigenaars. Eens we een goede investering gevonden hebben, kunnen we deze op een objectieve manier analyseren. Dit zowel commercieel, juridisch, fiscaal en bouwtechnisch. Wij leveren aan onze klanten een uitgebreide én realistische rendementsberekening van zijn investering. Wij goochelen niet met onrealistische rendementen, maar informeren de investeerder op een objectieve en transparante wijze.

onje-normal-icon03
onje-normal-icon04

Vastgoedplanning

Onze vastgoedplanner begeleidt u bij de juiste selectie en structurering van uw investeringsvastgoed, en bij het herorganiseren van uw bestaand vastgoedpatrimonium. De selectie en structurering van investeringsvastgoed vereist deskundig advies. Laat u dan ook begeleiden door onze vastgoedplanner. Wij adviseren onze klanten omtrent de meest optimale structuur om de aankoop te realiseren, zowel vanuit financieel als fiscaal oogpunt, als naar successieplanning. Onze vastgoedplanner helpt u bij het waarderen van uw bestaande vastgoedportefeuille alsook bij een nieuwe vastgoedaankoop. Dit alles ondersteund door doordachte, toekomstgerichte inzichten in vastgoedtrends.

Verhuur & Beheer

Een degelijke administratieve, technische en commerciële huuropvolging blijft de sleutel tot succes van iedere vastgoedinvestering. Daarom bieden wij onze investeerders de mogelijkheid om het verhuren en/of beheren van hun vastgoed zo vlot en zorgeloos mogelijk via Altro Invest te laten verlopen. We gaan voor u zelf op zoek naar de béste huurder, dankzij ons actieve netwerk.

onje-normal-icon01
onje-normal-icon02

Altro Home

Het pand dat u koopt, is nog niet meteen verhuurklaar. Wij zorgen, indien gewenst, voor een uitgekiende basisinrichting (schilderwerken, verlichting, raamdecoratie). De huurder hoeft alleen nog meubels en huisraad mee te brengen. Ook indien de huurder een technisch probleempje heeft, staat ons klusjesteam voor u klaar.

Investeer in vastgoed met een helder plan

Paulien Cockheyt

Vastgoedcoach en stuwende kracht achter Altro Invest

Naast een opleiding fiscaliteit genoten te hebben, heb ik jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk de fiscaliteit en successieplanning kunnen zijn in de realiteit. Ik ben uw contactpersoon en begeleid u graag doorheen het volledige proces.

Paulien Cockheyt
NL