Altro Invest investeringsdossier

Investeringsdossier
Altro Invest

Investeer in vastgoed
met een helder plan

Altijd al willen investeren in vastgoed?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom?

Centraal aan de oprichting van Altro Invest en zijn uniek investeerdersplatform, is onze overtuiging dat dienstverlening met betrekking tot beleggen in woonvastgoed beter kan én moet. 

Geen gefragmenteerd advies, maar een onafhankelijke totaalaanpak over geheel Vlaanderen én Brussel,
dit voor zowel de startende als ervaren vastgoedinvesteerder.

Op heden ervaren wij dat er veel investeerders de bomen door het bos niet meer zien bij het zoeken naar antwoorden op vragen rond investeren in vastgoed. 

Door zowel kopers als verkopers te adviseren en te verbinden streeft Altro Invest naar een lange termijnrelatie met zijn klanten, zonder enige verbintenis of verplichting.

Met onze jarenlange expertise in de vastgoedmarkt en brede waaier aan ondersteunende diensten slagen wij er in de investeringsbeslissing in residentieel vastgoed van onze klanten te onderbouwen, begeleiden en optimaal te beheren met realistische rendementsberekeningen, rekening houdend met uw persoonlijke situatie.

Kies voor de totaalaanpak van Altro Invest

Investeer in vastgoed met een helder onderbouwd plan!

Hoe?

Altro Huurgarantie

Vastgoedplanning

Verhuur en beheer

Vastgoedcoaching

Altro Services

1. Via het Altro Invest platform faciliteren wij een sociaal netwerk van vastgoedinvesteerders. Met als doel startende en ervaren investeerders met elkaar te verbinden. Onze vastgoedcoach staat onze leden gratis bij in het bekomen van inzichten in nieuwe vastgoedbeleggingen of de huidige vastgoedportefeuille, dit op een informatieve en educatieve manier.

2. Dit online platform is gebouwd voor mensen door mensen en bevat 24/7 onafhankelijk, neutraal en transparant advies op maat. Opgebouwd vanuit een jarenlange expertise van de Vlaamse en Brusselse vastgoedmarkt.

3. Altro Invest is bereikbaar voor iedereen, maar heeft toch een exclusief karakter. U kan vrijblijvend lid worden zonder enige verbintenissen. Wij geloven steevast in een persoonlijk traject op maat, waar we nauwgezet onderbouwd te werk gaan met als doel onze leden te ontzorgen over de gehele lijn.

4. We zijn er absoluut van overtuigd dat ons zorgvuldig uitgekozen aanbod over de juiste criteria beschikt binnen het investeringsvastgoed. Daarom engageren we ons naar onze klanten met de Altro huurgarantie wat inhoudt dat u, het eerste jaar, zelfs wanneer uw pand niet verhuurd is, toch de maandhuur ontvangt.

Hierbij wil Altro Invest zijn waarden en normen van een duurzame lange termijn relatie kracht bijzetten.

5. Tot slot krijgen onze leden als eerste de kans om kennis te maken met investeringsvastgoed (off-market en/of pre-sales) dat discreet aangeboden wordt.

Wenst u meer informatie?

Of wenst u zich in te schrijven op ons platform?

paulien

Paulien Cockheyt

Vastgoedcoach Altro Invest

NL

INVESTERINGSDOSSIER

Download dit gratis en exclusief hier