Close

Archives

Altro Invest Afterwork & Co April te Antwerpen

Altro Invest Afterwork & Co April - Callant Antwerpen Altro Invest

Wie denkt aan investeren in vastgoed, doet dat best weloverwogen en goed geïnformeerd. Vanuit dat idee organiseert Callant Insurance & Financial Advice samen met Altro Invest een inspirerende avond rond dit thema. Tijdens deze avond zullen onze gastsprekers relevante onderwerpen behandelen om succesvol te investeren in vastgoed.

Read More

Altro Invest Afterwork & Co te Oostkamp

Kasteel Callant Verzekeringen en Financieel Advies

Samen met Callant verzekeringen en Financieel Advies organiseren we een After Work evenement met de focus op hoe succesvoll te investeren in vastgoed. Er zullen relevante onderwerpen worden aangesneden met oog op het verschaffen van inzichten in hoe te investeren in vastgoed en hoe uw bestaande vastgoedportefeuille optimaal in te richten.

Read More

Seminarie – Investeren in vastgoed

Finance Avenue

Het seminarie wordt opgezet rond beleggen in het algemeen en vastgoed specifiek. Via workshops, presentaties en lezingen delen experts hun kennis en ervaring. Dit gaat door tijdens Finance Avenue in Tour & Taxis. Graag nodigen wij al onze leden hierop uit. Het wordt een boeiende dag met presentaties van topstrategen, CEO’s van beursgenoteerde bedrijven, conferenties, workshops en debatten.

Read More

Altro Invest Afterwork & Co Oktober te Merelbeke

After work & co November - Decuypere & Partners

Samen met Decupere & Partners organiseren we een After Work evenement met de focus op Investeren in Vastgoed. Er zullen relevante onderwerpen worden aangesneden met oog op het verschaffen van inzichten in hoe te starten met investeren in vastgoed en hoe uw bestaande vastgoedportefeuille optimaal in te richten.

Read More

Altro Invest Afterwork & Co September te Kortrijk

Eerste sociaal netwerk voor vastgoedinvesteerders

Investeren in Vastgoed

Afterwork & co in samenwerking met Decupere & Partners

Wij verwelkomen u graag op ons afterwork en co evenementen op 8 September om 18u30 in Parkhotel in Kortrijk , waar we samen met Decupere & Partners, een interessante avond organiseren rond investeren in vastgoed.

Er zullen relevante onderwerpen worden aangesneden met oog op het verschaffen van inzichten in hoe te starten met investeren in vastgoed en hoe uw bestaande vastgoedportefeuille optimaal in te richten.

Read More

Lancering Altro Invest

Altro Invest Platform Giel Depuydt

Met heel veel trots lanceren wij op 1 juni 2022, het allereerste onafhankelijk en volledig transparant online platform voor zowel de startende als ervaren vastgoedinvesteerder.

Read More
NL