Close

Altro Invest Activiteiten

Upcoming events

Herbeleef onze voorgaande evenementen

Wie denkt aan investeren in vastgoed, doet dat best weloverwogen en goed geïnformeerd. Vanuit dat idee organiseerden Callant Insurance & Financial Advice samen met Altro Invest een inspirerende avond rond dit thema.
Samen met Callant Verzekeringen en Financieel Advies organiseerden we een After Work evenement met de focus op Investeren in Vastgoed. Het werd een zeer boeiende avond.
In deze masterclass leggen wij u uit hoe u het hefboomeffect toepast bij een investering in vastgoed.
Dit seminarie werd opgezet rond beleggen in het algemeen en vastgoed specifiek en ging door tijdens Finance Avenue. Een initiatief van De Tijd.
Samen met Decupere & Partners organiseren we een After Work evenement met de focus op Investeren in Vastgoed.
Afterwork & co in samenwerking met Decupere & Partners in Kortrijk. Er werden verschillende relevante onderwerpen aangesneden met oog op het verschaffen van inzichten in hoe te starten met investeren in vastgoed.
In deze masterclass leggen we u uit wat de voor- en nadelen zijn om u kinderen al te betrekken wanneer u een aankoop van onroerend goed plant.
Met heel veel trots lanceerden wij op 1 juni 2022, het allereerste onafhankelijk en volledig transparant online platform voor zowel de startende als ervaren vastgoedinvesteerder.
NL