Close

Wij bieden HUURGARANTIE VASTGOEDCOACHING VASTGOEDPLANNING VERHUUR EN BEHEER ALTRO SERVICES

Altro icon

Wij bieden HUURGARANTIE VASTGOEDCOACHING VASTGOEDPLANNING VERHUUR EN BEHEER ALTRO SERVICES

Altijd al willen investeren in vastgoed?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Centraal aan de oprichting van Altro Invest en zijn uniek investeerdersplatform,
is onze overtuiging dat dienstverlening met betrekking tot beleggen in woonvastgoed beter kan én moet.

Geen gefragmenteerd advies, maar een onafhankelijke totaalaanpak over geheel Vlaanderen én Brussel,
dit voor zowel de startende als ervaren vastgoedinvesteerder.

Op heden ervaren wij dat er veel investeerders de bomen door het bos niet meer zien bij het zoeken
naar antwoorden op vragen rond investeren in vastgoed. 

Door zowel kopers als verkopers te adviseren en te verbinden streeft Altro Invest naar een lange termijnrelatie met zijn klanten,
zonder enige verbintenis of verplichting.

Met onze jarenlange expertise in de vastgoedmarkt en brede waaier aan ondersteunende diensten slagen wij
er in de investeringsbeslissing in residentieel vastgoed van onze klanten te onderbouwen,
te begeleiden en optimaal te beheren met realistische rendementsberekeningen,
rekening houdend met uw persoonlijke situatie.

quote-icon

Een investering in kennis levert altijd de hoogste rente op

quote-icon
Altro Invest Logo

De troeven van Spoor 23 in Kortrijk?

Een bruisende studentenstad met een tekort aan studentenhuisvesting? Meer dan ooit is het een voorkomend probleem. Ook in Kortrijk is dat niet anders.

Op die groter wordende vraag van de markt biedt Altro Invest nu een duidelijke antwoord:

– 26 gloednieuwe, moderne en erg uitgeruste studentenkamers.
– Op een strategische ligging
– Groen en lichtrijk
– Comfortabel vertoeven
– Gemeenschappelijke (buiten-)ruimtes
– Duurzame toepassingen

Studerende kinderen of op zoek naar de ideale investering? Door de groter wordende vraag en de interessante instapprijzen is dit ongetwijfeld een goede investering. 

Lees meer over Spoor 23, de studentenkamers voor de toekomst, op onze projectpagina of download gratis de uitgebreide brochure.

Spoor 23 - Brochure

Waarom kiezen voor Altro Invest?

Wij geloven steevast in een persoonlijke aanpak op maat.

Door onze klanten volledig te ontzorgen in hun zoektocht naar de meest interesse vastgoedinvestering, slagen wij erin steeds aan de wensen van ons klanten te voldoen.

We streven steeds naar een innovatieve en professionele aanpak met als doel de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren en een totaalbegeleiding te bieden voor onze klanten.

Paulien Cockheyt en Giel Depuydt

Onze diensten

Altro Huurgarantie​-2

Altro Huurgarantie

Altro Invest gelooft in de projecten die zij aanbiedt. Om dit aan te tonen bieden wij onze leden de mogelijkheid tot “kopen met huurgarantie”. Bij een huurgarantie ontvangt u gedurende de looptijd van de huurgarantie overeenkomst een gegarandeerde maandhuur van uw opbrengstpand, of het nu verhuurd is of niet. Wij bieden u een huurgarantie periode aan van 1 jaar, weliswaar in combinatie met onze dienst rentmeesterschap voor het beheer van uw pand.

Vastgoedplanning

Onze vastgoedcoach is het aanspreekpunt voor onze leden binnen Altro Invest en begeleidt u als investeerder voor al uw vragen of in uw zoektocht naar de juiste vastgoedinvestering. U bent geïnteresseerd in een vastgoedinvestering, maar hebt geen tijd om op zoek te gaan naar het ideale pand? Wij nemen deze zorg uit uw handen en gaan voor u op zoek naar het investeringsvastgoed dat aan al uw eisen voldoet. Op basis van uw wensen naar locatie, rendement, type vastgoed en vele andere factoren gaan wij op zoek naar de ideale opbrengsteigendom. Dit gebeurt via een uitgebreid netwerk van bouwpromotoren en eigenaars. Eens we een goede investering gevonden hebben, kunnen we deze op een objectieve manier analyseren. Dit zowel commercieel, juridisch, fiscaal en bouwtechnisch. Wij leveren aan onze klanten een uitgebreide én realistische rendementsberekening van zijn investering. Wij goochelen niet met onrealistische rendementen, maar informeren de investeerder op een objectieve en transparante wijze.

srvc-icon
srvc-icon-1

Altro Vastgoedcoach

Onze vastgoedplanner begeleidt u bij de juiste selectie en structurering van uw investeringsvastgoed, en bij het herorganiseren van uw bestaand vastgoedpatrimonium. De selectie en structurering van investeringsvastgoed vereist deskundig advies. Laat u dan ook begeleiden door onze vastgoedplanner. Wij adviseren onze klanten omtrent de meest optimale structuur om de aankoop te realiseren, zowel vanuit financieel als fiscaal oogpunt, als naar successieplanning. Onze vastgoedplanner helpt u bij het waarderen van uw bestaande vastgoedportefeuille alsook bij een nieuwe vastgoedaankoop. Dit alles ondersteund door doordachte, toekomstgerichte inzichten in vastgoedtrends.

Verhuur & Beheer

Een degelijke administratieve, technische en commerciële huuropvolging blijft de sleutel tot succes van iedere vastgoedinvestering. Daarom bieden wij onze investeerders de mogelijkheid om het verhuren en/of beheren van hun vastgoed zo vlot en zorgeloos mogelijk via Altro Invest te laten verlopen. We gaan voor u zelf op zoek naar de béste huurder, dankzij ons actieve netwerk.

srvc-icon-3
srvc-icon-2

Altro Home

Een degelijke administratieve, technische en commerciële huuropvolging blijft de sleutel tot succes van iedere vastgoedinvestering. Daarom bieden wij onze investeerders de mogelijkheid om het verhuren en/of beheren van hun vastgoed zo vlot en zorgeloos mogelijk via Altro Invest te laten verlopen. We gaan voor u zelf op zoek naar de béste huurder, dankzij ons actieve netwerk.

Aanbod

Projecten in de kijker

Kortrijk

Spoor 23

Studentenkamers

Vanaf € 130.000

3,30 %

BRUTO RENDEMENT

Waarloos

Investeren in Green Corner, Waarloos

Appartementen

Vanaf € 262.500

3,16 %

BRUTO RENDEMENT

Waarloos

Investeren in Green Corner, Waarloos

Appartementen

Vanaf € 262.500

3,16 %

BRUTO RENDEMENT

Nieuws & Blogs

Vastgoed nieuws
& artikels

Lees de laatste trends over investeren in vastgoed

Een gespecialiseerd team met een
persoonlijke aanpak

Paulien Cockheyt

Vastgoedcoach Altro Invest

0493/70.80.72

Naast een opleiding fiscaliteit genoten te hebben, heb ik jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk de fiscaliteit en successieplanning kunnen zijn in de realiteit. Ik ben de contactpersoon en begeleid u graag doorheen het volledige traject bij het investeren in vastgoed.
Paulien

Stefan Decooman

Specialist Investeringsvastgoed

0478/04.02.20

Na mijn studies TEW in Leuven kreeg ik al vrij snel de vastgoedmicrobe te pakken. Maar in tegenstelling tot de meeste collega-makelaars focus ik me uitsluitend op het begeleiden van investeerders. Ik zoek voor mijn klanten dus niet het mooiste pand maar wel de beste belegging, rekening houdend met hun voorkeur qua regio, budget, het feit of ze het al dan niet zelf willen verhuren,… en dit uiteraard gekoppeld aan een fiscale optimalisatie en eventuele successieplanning. De grootste voldoening haal ik uit het feit dat heel wat beleggers telkens opnieuw op mijn diensten beroep doen of mijn coördinaten doorgeven aan vrienden of familie. Dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier ga werken. In mijn vrije tijd ga ik graag outdoor karten, zeilen of eens lekker gaan eten. Pure ontspanning dus voor mij…
Stefan Decooman, specialist investeringsvastgoed Altro Invest
FR

Spoor 23 in Kortrijk

Download de gratis brochure hier